Societat Musical L'Illa de Benidorm

DIRECCIÓ MUSICAL

En la Societat Musical ens sentim orgullosos dels directors artístic musical que han col·laborat amb nosaltres, deixant amb el seu treball un segell i influència del qual ens sentim molt orgullosos.

El nostre actual director:

Felipe Juan Lanuza Morales

Professor en el Conservatori Professional Municipal “José Pérez Barceló” de Benidorm i director de la banda de la Societat Musical L’Illa de Benidorm.

Els nostres directors convidats

Josep Cano Gracià

Autor de diverses composicions, en la seua majoria peces per a banda, algunes de les quals es troben al CD monogràfic Vent de l’Illa. Ha estat premiat amb un accésit al II Concurs de Música Festera de Pego 2005 i amb el premi al millor pasdoble al III Concurs de Composició d’Almoradí 2019 i el Fallera Major d’Alzira 2020.

Joan Espinosa, director Illa de Benidorm

Joan Espinosa Zaragoza

Amb la S. M. L´Illa de Benidorm va obtindre Menció d’Honor en el 2002 en el Certamen Provincial de la Diputació d’Alacant i en el de la Comunitat Valenciana. En el 2006 Primer Premi en el Certamen Nacional de bandes “Enrique García Asensio” a Minglanilla (Conca). En 2008, Primer Premi en certamen de Música Festera d’Altea la Vella.