En este momento estás viendo Felipe Juan Lanuza Morales

Felipe Juan Lanuza Morales

Naix a Altea on comença els seus estudis musicals a l’escola “Benjamín Palencia” i posteriorment es trasllada al conservatori superior de música “Oscar Esplá” d’Alacant on obté el títol superior de música en l’especialitat de trombó amb la qualificació d’excel·lent i obté el Premi Extraordinari fi de carrera que li acredita com a millor alumne de la seua promoció. Posteriorment obté el C. A. P. per la Universitat de Múrcia.
Ha realitzat diferents cursos de perfeccionament de trombó amb professors com: J. Oriola, B. Slokar, M. Becquet, A. Rosin, J. Mauger, M. Badía, J. Matamoros, J. Real, entre altres.
Ha sigut membre de la Jove Orquestra de la Comunitat Valenciana, i ha col·laborat amb diferents orquestres com: Orquestra Simfònica d’Alacant, Orquestra ciutat d’Elx, Orquestra Pro-Música de Mutxamel entre altres.
Com a director ha realitzat cursos de direcció sota la batuta de Francesc Cabrelles. Ha sigut director de la Banda la Lira de l’Alfàs del Pi i de la Banda de l’Agrupació Musical Mediterráneo de la Vila Joiosa, agrupació amb la qual va obtindre tres Primers Premis i una Menció d’Honor en els Certàmens Provincials d’Alacant. En 2021 i ja amb la Societat Musical L’Illa de Benidorm va aconseguir el 1r premi i Menció d’Honor en el XLIX Certamen de Bandes de la Diputació d’Alacant.
Com a docent ha sigut professor dels cursos de perfeccionament musical de Rafelbunyol, dels cursos Musa a Altea i professor del Conservatori Superior de Música “Oscar Esplá” d’Alacant.
En l’actualitat és professor en el Conservatori Professional Municipal “José Pérez Barceló” de Benidorm i director de la banda de la Societat Musical L’Illa de Benidorm.

Altres directors

Josep Cano Gracià

Autor de diverses composicions, en la seua majoria peces per a banda, algunes de les quals es troben al CD monogràfic Vent de l’Illa. Ha estat premiat amb un accésit al II Concurs de Música Festera de Pego 2005 i amb el premi al millor pasdoble al III Concurs de Composició d’Almoradí 2019 i el Fallera Major d’Alzira 2020.

Joan Espinosa, director Illa de Benidorm

Joan Espinosa Zaragoza

Amb la S. M. L´Illa de Benidorm va obtindre Menció d’Honor en el 2002 en el Certamen Provincial de la Diputació d’Alacant i en el de la Comunitat Valenciana. En el 2006 Primer Premi en el Certamen Nacional de bandes “Enrique García Asensio” a Minglanilla (Conca). En 2008, Primer Premi en certamen de Música Festera d’Altea la Vella.