En este momento estás viendo Joan Espinosa Zaragoza
Joan Espinosa, director Illa de Benidorm

Joan Espinosa Zaragoza

Ha realitzat els estudis Superiors de Direcció d’Orquestra en el Real Conservatori Superior de Música de Madrid. Titulat Superior i Premi Extraordinari fi de carrera en Direcció de Cors pel Conservatori Superior de Música de Múrcia.

Ha sigut director convidat de la Banda de la Federació de Bandes de Música de la Comunitat Valenciana 2003 i 2004, Director Titular de la S.M. «L’Aliança» de Mutxamel els anys 1991 a 1995 i 2001-2002 i Director Titular de la S. M. “l’ Illa de Benidorm” des de 2001 al 2009, entre altres varies orquestres i bandes. En l’actualitat dirigeix la S.M. «La Pau» de Sant Joan d’Alacant.

Amb la S. M. L´Illa de Benidorm va obtindre Menció d’Honor en el 2002 en el Certamen Provincial de la Diputació d’Alacant i en el de la Comunitat Valenciana. En el 2006 Primer Premi en el Certamen Nacional de bandes “Enrique García Asensio” a Minglanilla (Conca). En 2008, Primer Premi en certamen de Música Festera d’Altea la Vella.

Altres directors

Josep Cano Gracià

Autor de diverses composicions, en la seua majoria peces per a banda, algunes de les quals es troben al CD monogràfic Vent de l’Illa. Ha estat premiat amb un accésit al II Concurs de Música Festera de Pego 2005 i amb el premi al millor pasdoble al III Concurs de Composició d’Almoradí 2019 i el Fallera Major d’Alzira 2020.

Leer más