En este momento estás viendo Josep Cano Gracià

Josep Cano Gracià

Nascut a Benidorm el 1966. Cursa els seus estudis musicals als Conservatoris Superiors «Oscar Esplà» d’Alacant i Superior Municipal de Barcelona on es gradua com a Professor Superior de Clarinet.

Ha estat col·laborador de l’Orquestra Simfònica de les Balears, de l’Orquesta Ciudad de Málaga, Orquestra Ciutat d’Elx i l’Orquestra Simfònica Alcoiana i també clarinet solista de l’Orquestra de Cambra de San Vicent, la Fine Arts Simphony de Londres, el Quartet Ebony i del Sindicat del Dixie Dixieland Band.

Ha dirigit la Lira Orxetana, l’Ensemble de Saxòfons del Conservatori «Pérez Barceló» de Benidorm, la Unió Musical de La Nucia, la Societat Lírica i Musical de Benissa, l’Agrupació Musical Mediterráneo de La Vila Joiosa i la Societat Musical l’Illa de Benidorm.

Autor de diverses composicions, en la seua majoria peces per a banda, algunes de les quals es troben al CD monogràfic Vent de l’Illa. Ha estat premiat amb un accésit al II Concurs de Música Festera de Pego 2005 i amb el premi al millor pasdoble al III Concurs de Composició d’Almoradí 2019 i el Fallera Major d’Alzira 2020.

Altres directors

Joan Espinosa, director Illa de Benidorm

Joan Espinosa Zaragoza

Amb la S. M. L´Illa de Benidorm va obtindre Menció d’Honor en el 2002 en el Certamen Provincial de la Diputació d’Alacant i en el de la Comunitat Valenciana. En el 2006 Primer Premi en el Certamen Nacional de bandes “Enrique García Asensio” a Minglanilla (Conca). En 2008, Primer Premi en certamen de Música Festera d’Altea la Vella.